امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کردستان بر اساس برنامه های توسعه ای اداره می شود
#1
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: استان بر اساس اسناد توسعه ای در دست تهیه که در آن تمام بخش ها دیده شده است اداره می شود.

ارسلان ازهاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، سند آمایش و سند توسعه اشتغال را دو سند در دست تهیه استان اعلام کرد و افزود: با توجه به نتایج این اسناد، اقدام به اجرای طرح ها و برنامه ها در حوزه های مختلف استان می کنیم.
وی به مزیت های استان کردستان در بخش های آب، کشاورزی، معدن، گردشگری، بازرگانی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: تمام این بخش ها در سند آمایش استان دیده شده و با اجرایی کردن سند، شاهد شتاب در روند توسعه استان خواهیم بود.
به گفته وی اهداف موجود در سند ملی توسعه استان مصوب سال 84 به عنوان هدف های بلند مدت و توسعه و بهر ه برداری در نظر گرفته می شود.
ازهاری با اشاره به شاخص های توسعه و بهره برداری در سند ملی توسعه، افزود: توسعه و بهره برداری از منابع آب های سطحی، حفاظت از حوزه های آبخیز و توسعه و نوسازی زیرساخت های کشاورزی و دامپروری استان بخشی از اهداف بلند مدت سند توسعه استان است.
وی توسعه و گسترش خدمات بازرگانی، فراهم نمودن بسترهای لازم برای استفاده از قابلیت های گردشگری استان، تقویت شبکه های زیربنایی ارتباط زمینی، هوایی، انرژی ارتباطات و حمایت از تولید پراکنده برق، مهار آب های سطحی با احداث سد و توسعه و گسترش فعالیت های اکتشافی، افزایش ظرفیت آموزش عالی و بهره گیری از قابلیت مرزی را از دیگر اهداف بلند مدت در سند ملی توسعه استان ذکر کرد.
معاون برنامه ریزی استاندار کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در سند ملی توسعه استان به اصلی ترین قابلیت های توسعه استان پرداخته شده است، گفت: در این سند همچنین تنگناها و محدودیت های توسعه استان، مسایل اساسی و هدف ها و راهبردهای بلند مدت نیز دیده شده است.
ازهاری افزود: توسعه مراکز آموزش عالی در استان روند خوبی داشته به طوری که اکنون بیش از 60 هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی استان در حال تحصیل هستند.
وی یکی دیگر از اهداف بلند مدت این سند را توسعه راه های اصلی استان اعلام کرد و افزود: بزرگراه شمال به جنوب، بزرگراه همدان سنندج، سنندج مریوان، مریوان باشماق، دیواندره به مریوان و کامیاران به مریوان از راه های اصلی استان هستند.
به گفته وی، مهار آب های سطحی یکی از اهداف برنامه های بلند مدت سند توسعه استان است که در این بخش اقدامات اساسی صورت گرفته و سدهای بزرگی در استان اجرایی شدند.
معاون برنامه ریزی استاندار کردستان ارتقای سطح مبادلات تجاری را از دیگر اهداف بلند مدت سند ملی توسعه استان خواند و گفت: حجم مبادلات تجاری استان با کشور عراق در سال 85، 250 میلیون دلار بود که افزایش چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: با توجه به رسمی شدن مرز باشماق مریوان و اعمال رویه های گمرکی و ایجاد زیرساخت های مناسب حجم مبادلات تجاری استان در سال 90 به پنج میلیارد و 500 میلیون دلار رسید.
به گفته وی با توجه به ظرفیت های موجود در شهرستان های مرزی بانه و مریوان، مطالعات ویژه مناطق اقتصادی در این دو شهرستان انجام و تصویب هم شده است.
ازهاری افزود: با پیگیری های انجام شده سرمایه گذار منطقه ویژه اقتصادی مریوان مشخص شده و و بعد از نهایی شدن، عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
وی از تمام مسوولان و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی خواست در راستای توسعه همه جانبه استان تلاش نمایند.

91/10/10
آخرین ارسال های من :

خداوند روستا را آفرید
  و انسان شهر را

ولی شاعران آرمانشهر را آفریدند
که حتی در خواب هم خواب آن را ندیدند




پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  احداث بیش از 37000متر مربع پارك درون محله ای در سنندج kasrak 0 1,107 ۱۳۹۱-۱۰-۶، ۱۲:۵۵ عصر
آخرین ارسال: kasrak
  نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن استان کردستان 1390 kasrak 0 2,895 ۱۳۹۱-۹-۲، ۱۲:۴۴ عصر
آخرین ارسال: kasrak
  جاذبه های گردشگری استان کردستان kasrak 0 1,215 ۱۳۹۱-۸-۲۳، ۰۸:۳۶ صبح
آخرین ارسال: kasrak
  ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی ناهنجاری های اجتماعی را کاهش می دهد kasrak 0 1,148 ۱۳۹۱-۸-۳، ۱۰:۱۱ عصر
آخرین ارسال: kasrak
  استان کردستان kasrak 0 1,831 ۱۳۹۱-۲-۱۸، ۰۸:۲۱ عصر
آخرین ارسال: kasrak
  دیدار اعضای اتاق بازرگانی کرکوک عراق با استاندار کردستان kasrak 1 2,008 ۱۳۹۱-۲-۱، ۱۲:۳۱ عصر
آخرین ارسال: kakaei_sh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان