۱۳۹۲-۶-۲۹، ۰۴:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۲-۶-۲۹، ۰۴:۳۴ عصر، توسط aminrocket.)
(۱۳۹۲-۶-۲۹، ۰۴:۰۳ عصر)forough.r نوشته است:(۱۳۹۲-۶-۲۹، ۰۲:۴۷ عصر)327 نوشته است: این سوال رو محض اطمینان میپرسم :دیچایلده. توی کتاب تاریخ شکل شهر هستش
اینکه عامل اساسی تحقق انقلاب شهری تولید طعام مازاد بوده است رو کی مطرح کرده؟ اسجوبرگ و یا چایلد؟
الان تو یه کتاب تست دیدم واسه جواب صحیح به چایلد اشاره کرده بود واسه همین به شک افتادم.
تو رو خدا بگین که جواب صحیح اسجوبرگِ :دی
خب تو صفحه 14 تاریخ شکل شهر یه تعریف شهر از اسجوبرگ اورده که البته کامل هم نیست. "گیدئون اسجوبرگ شهر را به عنوان جامعه ای با تراکم و جمعیتی قابل ملاحظه معرفی می کند .... "
در پاراگراف بعدی در ادامه ی هیمن تعریف نوشته :
"دو رکن حیاتی و لازم تحقق انقلاب شهری در این تعریف نهفته شده است. اولا تولید طعام مازاد قابل ذخیره ...."
خب مگه این برنمیگرده به تعریف اسجوبرگ؟
نکنه این پاراگراف به نقل از پروفسور چایلد بوده؟ چون من همیشه این رو از زبون راوی ( جیمز موریس ) می خوندم :دی