امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گردشگری شهری
#31
نورپردازی شهری با ایجاد ارزش سبب افزایش جذابیت در قابلیت های جذب گردشگری و ایجاد احساس امنیت در گردشگران و شهروندان می شود و تاثیر ذیادی در توسعه گردشگری دارد

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam ، Brightness
#32

برای رسیدن به این منظور باید امکانات لازم در شهرها فراهم بشه و اگر موزه و پارک و شهربازی و غیره در شهر ما وجود داشته باشه ، من نوعی شهروند هم می تونم از امکانات شهری خودم استفاده کنم و دلیلی برای رفتن به شهر دیگری به لحاظ استفاده از این نوع امکانات نداشته باشم و این می تونه از لحاظ اقتصادی برای من شهروند خیلی مناسب تموم بشه ، اما سیر و سیاحت و استفاده از امکانات شهرهای دیگر برای اوقاتی که قصد مسافرت طولانی مدت تری داشته باشم ، در نظر می گیریم که کدوم شهر زیباتر و جذاب تر و دارای امکانات بهتری هست و برای من مناسب تر هست و با خواسته های من جور در میاد اونوقت به همون شهر سفر میکنم.
[/quote]
موافقم با نظر شما،اما به نظرتون چطور میشه این امکانات رو فراهم کرد تا مردم از وجود اون مکان اطلاع پیدا کنن و براشون جذاب باشه؟ایا فقط تبلیغات کافیه؟
[/quote]

به نظرم اگر فضاهای مطلوب تفریحی در شهرها ایجاد بشوند هم می شود تبلیغ کرد و هم اینکه مردم به یکدیگر اطلاع رسانی می کنند و خیلی زود با مراکز تفریحی شهر آشنا می شوند ، مردم همه علاقمند هستند به دانستن از جاذبه های شهری و تمایلات شهروندان نسبت به دانستن و کسب اطلاعات در این زمینه ها وجود دارد.
آخرین ارسال های من :

پاسخ
 سپاس شده توسط Safoora_Tn ، marziyeh.b
#33
موفقیت شهرهایی که در جذب گردشگر دارای آثار طبیعی و خدادای مثل دریا و کوه و جنگل هستند ، باید اقدامات لازم در حفظ منابع طبیعی انجام بگیره ، هم میزبان و هم مهمان هر دو باید نقش مشارکتی داشته باشند ، کلیه جوانب امر در حفظ محیط زیست و نگهداری آن برای استفاده های دیگربار و دیگربار باید در نظر گرفته و رعایت بشه ، تنها نسل امروز نماینده استفاده از این منابع نیست و آیندگان هم در استفاده از امکانات طبیعی حق دارند.

پاسخ
#34
لزوم ایجاد مراکز تفریحی رایگان در شهرهای بزرگ و کوچک نیز در جذب گردشگر اهمیت فراوانی دارد ، شهری که همه چیزش پولی باشه نه تنها باعث جذب گردشگر نمیشه بلکه گردشگران را از خود دور می کنه ، مردم به مقداری امکانات رفاهی و رایگان نیز احتیاج دارند ، دوره و زمونه طوری شده که برای استفاده از کوچکترین امکانات شهری باید پول داد.

و چیزی که ما معمولا به عنوان ساکنین یک شهر توریستی با اون مواجه هستیم ، همین که فصل تعطیلات و آمدن مسافر به شهر میشه قیمت اجناس از سبزی خوردن گرفته تا هر چیزی که فکرشو می کنیم میره بالا و این باعث میشه برخی از بومی های شهر که از همین طریق کسب درآمد می کنند نفع می برند و مابقی اهالی شهر فقط ضرر می بینند و از آمدن گردشگر به شهر رضایت ندارند.

پاسخ
#35
هم اکنون بارش بارانی بهاری در بابلسر گردشگرپذیر آغاز شده ، باران یکی از زیباترین جلوه های این شهر است ، بابلسر پرباران ترین شهر کشور است ، سالهاست که این مسافر شهر یا به عبارتی صاحب خانه شهر ما می آید و می رود ، همه با حضورش آشنایند ، وقتی که او می آید همه چتری به دست دارند و زندگی در جریان است ، کسی از آمدنش دلگیر نمی شود ، اگر هم بشود در دل نگه نمی دارد ، کسی با رفتنش خوشحال نمی شود ، اگر هم بشود شادیش دائم نمی ماند ، هولناک ترین آمدنش را نیز دیده ایم و دیده ایم که با صاعقه های آسمانی چگونه ترس به دلمان انداخته ، اما هیچ وقت آسیبی به مردم شهر نزد ، هیچ وقت سیل خروشان نشد و شهر را در خود غوطه ور نکرد ، بنازم به قدرت خدا عجب بارانی دارد شهرما

پاسخ
#36
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۷:۰۷ صبح)marziyeh.b نوشته است:
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۶:۵۱ صبح)Brightness نوشته است:
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۶:۴۷ صبح)marziyeh.b نوشته است: کاتلر میگه گردشگری
فرایند اجتماعی و مدیریتی که طی آن افراد و گروهها نیازمندیها یشان را از طریق مبادله کالای و خدمات با یکدیگر برآورد می سازند .
بیا ببینیم مبادله ی کالا و خدمات چی میتونه باشه. موافقی؟
خدمات که معلومه از میزبان هست. اما مبادله ی کالا چی؟
اگر گردشگر روی کسی بگیریم ک برای فعالیت غیر تجاری میاد.پس اریه کالا هم از طریق میزبان صورت میگیره


به صورت مشخص سفر گردشگری با سفر تجاری متفاوت است, در ایران برخی سازمان ها برای بالا بردن آمار کارایی خود تعاریف رو عوض میکنن تا شامل افراد بیشتری بشه و آمارشون بالا بره!

اما مطمئنا اگر قرار بود گردشگر و تاجر در یک دسته مسافرت جا بگیرن در تمام دنیا برای گردشگر ویزای توریستی و برای تاجر و بازرگان ویزای تجاری صادر نمیشد.

یکی از تفاوت های اصلی در نوع تراکنش های مالی بین بازرگان و نوع خدمات و کالایی است که مقصود سفر است. مطمئنا با قرار دادن بازرگانان در رده گردشگران فقط یک بازرگان ممکن است حجم مالی برابر با کل گردشگران واقعی را برای شهر یا کشوری ایجاد کند.
اگر مدیر یک شرکت نفتی ژاپنی یا فرانسوی را که به ایران سفر میکند به عنوان یک گردشگر در نظر بگیریم با یک قرارداد خرید نفت چندین برابر درآمد یکساله گردشگری خارجی ایران در یک سفر به دست آمده!

آخرین ارسال های من :
پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam ، اندیشه
#37
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۹:۱۰ صبح)atelieahjam نوشته است: لزوم ایجاد مراکز تفریحی رایگان در شهرهای بزرگ و کوچک نیز در جذب گردشگر اهمیت فراوانی دارد ، شهری که همه چیزش پولی باشه نه تنها باعث جذب گردشگر نمیشه بلکه گردشگران را از خود دور می کنه ، مردم به مقداری امکانات رفاهی و رایگان نیز احتیاج دارند ، دوره و زمونه طوری شده که برای استفاده از کوچکترین امکانات شهری باید پول داد.

و چیزی که ما معمولا به عنوان ساکنین یک شهر توریستی با اون مواجه هستیم ، همین که فصل تعطیلات و آمدن مسافر به شهر میشه قیمت اجناس از سبزی خوردن گرفته تا هر چیزی که فکرشو می کنیم میره بالا و این باعث میشه برخی از بومی های شهر که از همین طریق کسب درآمد می کنند نفع می برند و مابقی اهالی شهر فقط ضرر می بینند و از آمدن گردشگر به شهر رضایت ندارند.


یک سوال اساسی در این مورد این هست که هدف از جذب گردشگر چی هست!
راحت بپرسم کدوم شهری دنبال نون خور اضافه هست؟
خدمات دهی به گردش گر و هر نوع سرمایه گزاری در پی انگیزه سودآوری هست!
بنابراین نباید به دنبال خدمات دهی رایگان به گردشگران بود چون گردشگری قرار هست بالانس درآمدی مثبتی برای شهر داشته باشد نه منفی!
اگر خدمات رایگانی وجود دارد باید در پی یک درآمد باشد!

معمولا برنامه صحیح این است که شهروندان با داشتن مشخصه هایی خدمات رایگانی از شهر میگیرن که گردشگران باید برای استفاده از همین خدمات هزینه کنن بنابراین با درآمد شهر از گردشگری بخشی از هزینه های شهر که توسط شهروندان باید پرداخت میشده تامین میشه و فشار بر شهروندان کم میشه!

در زمینه مواد غذایی هم طبیعی هست با ورود افراد جدید به شهر و بالا رفتن تقاضا این هزینه افزایش داشته باشه و طبیعتا هر چیزی بهایی دارد بنابراین باید با مدیریت صحیح و تامین هزینه های شهر از گردشگران و رونق دادن به کسب و کارهای شهر کاری کرد که همه شهروندان از گردشگری نفع لازم رو ببرن!

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam ، Brightness ، اندیشه
#38
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۸:۰۴ صبح)Safoora_Tn نوشته است: نورپردازی شهری با ایجاد ارزش سبب افزایش جذابیت در قابلیت های جذب گردشگری و ایجاد احساس امنیت در گردشگران و شهروندان می شود و تاثیر ذیادی در توسعه گردشگری دارد


نورپردازی چه چیز دقیقا اثر مثبت داره؟
بسیاری از آثار تاریخی در اثر نورپردازی دچار مشکل کاتالیزور نور در روند فرسایش میشن!
جاذبه های طبیعی معمولا در اثر نورپردازی دچار مشکل های اکوسیستمی میشن!
آسمان شهرها به خصوص شهرهای کویری و ساحلی در اثر نورپردازی دچار آلودگی نوری و از دست دادن جذابیتشون میشن!

نورپردازی میتونه عامل مفیدی باشه اما در بیشتر موارد بهتر هست انجام نشه!
در کل فضای شهری نیازمند نورپردازی بسیار علمی و حساب شده است که در بیشتر موارد فقط به جذابیت بصری نورپردازی توجه میشه نه به مشکلاتی که ایجاد میکنه!

پاسخ
 سپاس شده توسط atelieahjam ، Brightness ، اندیشه
#39
(۱۳۹۳-۲-۱۳، ۰۷:۲۰ صبح)marziyeh.b نوشته است: اما گردشگری هم مانند بسیار اط فعالیت ها داراری پیامد ها مثبت و منفی میتونه باشه اما این پیامد ها بالقوه بوده و ممکنه در شرایط مختلف تغییر پیدا کنند


پیامدهای گردشگری همیشه مثبت هست اگر پیامد منفی هست در مدیریت اشتباه گردگشگری یک شهر استان یا کشور است!

مشکلی که در ایران به شدت در مورد گردشگری وجود دارد گردشگر نما ها است که معمولا دولت های محلی خود رو موظف به خدمات دهی به این افراد میکنن!
مشخصا منظور افرادی است ه بدون هیچ هزینه ای در شهرها به خصوص شهرهای شمالی برای مدتی اقامت میکنن و بدون افزودن هیچ ارزش مثبتی بعد از مدتی با به جا گذاشتن میزان انبوهی خسارت شهر را به مقصد منزل خود ترک میکنن!

این افراد با ساکن شدن در فضا های عمومی (مانند چادر زدن در پارک ها) به صورت مجانی از شهر سرویس گرفته و هزینه های آلودگی محیطی این افراد بر شهر تحمیل میشود, اما کمترین میزان هزینه را در شهری میکنند, بنابراین بالانس مالی حضور این افراد در شهر همیشه منفی است و در عمل به جای بهره مثبت ایجاد خسارت به شهر کرده اند!

در مقیاس کشوری نیز این افراد که معمولا با اتومبیل شخصی سفر میکنند, جز هزینه سنگینی که به سیستم حمل و نقل کشور تحمیل میکنند و میزان زیادی آلودگی زیست محیطی که به طبیعت حداقل به واسطه سوخت اتومبیل خود وارد میکنند جز ضرر چیزی ندارن!

پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness ، atelieahjam ، اندیشه
#40
گردشگری بدون شک مانند هر رده دیگری از اقتصاد نیاز به زیر ساخت ها و منابعی داره.
برخی از این منابع انسان ساخت و برخی طبیعی هستن
برخی از منابع تاریخی و برخی جدید الاحداث هستن
مشخصا منابع جدید الاحداث نیاز به هزینه بیشتری دارند تا بتونن به عنوان جاذبه مطرح بشن پس با توجه به هزینه ها حفظ منابع طبیعی و تاریخی اهمیت بیشتری از توسعه منابع جاذب گردشگری داره

زیرساخت های گردشگری باید اقتصادی و با سرمایه های غیر دولتی تامین بشن, تا به حداکثر سودآوری ممکن برسن.
در روند سرمایه گزاری دولتی معمولا سود اهمیت کمتری دارد بنابراین این زیرساخت ها کیفیت لازم را ندارند, از طرفی هزینه کردن بودجه های دولتی در چنین اموری مستلزم نداشتن هزینه ای با اولویت بالا تر است که معمولا هرگز چنین اتفاقی رخ نمیدهد.

پس مشخصا وظیفه دولت های محلی و شهرداری ها تسهیل ایجاد زیرساخت های گردشگری برای بخش خصوصی است و هرگونه دخول مستقیم سرمایه های دولتی و ارکان دولتی به صنعت موجب از بین رفتن رقابت سالم و دلسردی سرمایه های خصوصی است.
بهتر است سرمایه گزاری در این صنعت به گونه ای باشد که عموم شهروندان از آن سودی ببرند.

پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness ، atelieahjam ، اندیشه


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازبینی باغ ایرانی بعنوان یک فضای شهری Brightness 119 30,252 ۱۳۹۴-۸-۱۵، ۰۳:۵۱ عصر
آخرین ارسال: akram2
Exclamation برنامه ریزی شهری یا طراحی؟ jani501 0 1,792 ۱۳۹۳-۲-۲۷، ۰۸:۱۵ عصر
آخرین ارسال: jani501
  میزگرد موضوع فضای شهری سواحل alireza 65 17,695 ۱۳۹۳-۲-۱۰، ۰۶:۲۱ عصر
آخرین ارسال: alireza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان