امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایداری!!!!!!!!!!!!!نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بدو بیا بدو ببینیم چیه؟؟؟؟؟؟
#11
خوب حالا بگین ببینم مشارکت مردمی چقدر میتونه تاثیر داشته باشه توی پایداری در شهر؟واینکه چطور میتونیم این مشارکت رو جذب کنیم؟
وبعد از فکر به اون سوال مفهوم پایداری از نظر اقتصادی و از نظر اجتماعی و کالبدی رو توضیح بدین؟
آخرین ارسال های من :

" تمدن، تنها زاییده اقتصاد برتر نیست، درهنروادب و اخلاق هم باید متمدن بود و برتری داشت "  

لویی پاستور 
پاسخ
 سپاس شده توسط Brightness ، sas.mmt ، FaTyJo0oN ، kiana7822 ، alireza ، dashjavad ، mojtaba1992
#12
به نام خدا .
سلام خسته نباشید به همه دوستا ن خوب این مجموعه . بهترین ها جمع اندو امیدوارم که روز به روزبهتر شه
پایداری یعنی ایستایی در برابر ناملایمات موجوده و یافتن راه کار برای مقابله با انها .. حا انکه عباری تو سعه پایدار یک عبارتی ست که میتوان این گونه هم عنوان نمود پایداری در توسعه .. از انجا که کمیت در حدی از محتوا به کیفیت مورد پذیرش عامه میرسد لزوما مردم به تمام وجوه زندگی خویش توجه دارند و خوهند داشت لذا پایداری در توسعه در ابعاد گوناگون خصوصا مولفه های تاثیر گذار وتاثیر پذیر شهر اتفاق می افتد حال اگر این توسعه بنابرااصول (ادعای 1992 ریو برزیل ) به محیط زیست و تلاش برای تامین همین جنس نیا های جامع اعتنا داشته باشد میتوان ادعای یک توسعه پایدار را قلمداد کرد ..
چه بسا حمل و نقل که با محوریت کاهش اتکا به خودروی شخصی و با راهکاره ای تقویت حمل ونقل عمومی و استفاده از سیستم های حمل ونقل کارامدتر و tod , ... میتواند مارابه این هدف نایل کند .
اما نکته دیگر بحث حاظر ای است نه تنها توسعه در هر شهر بلکه در منطقه اتفاق افتاده چه به لحاظ کالبدی و .. اما باید گفت که لزوما تمام توسعه های شکل یافته در شهر از پارادایم های اصلی نظریه خط نگرفتند .. نکته اخر این است که توسعه پایدار باید در سطح سکونت گاه های یک منطقه نیز اتفاق بیافتد و نباید توزیع توسعه و توسعه یافتگی وعدم توسعه یافتگی باعث ایجاد خلال در کیفیت - معیشت - و دیگر نیاز ها یا به طور کلی باید این توسعه براساس نیاز ها توزیع مهار وراهبرد شود .. ...
آخرین ارسال های من :

    هیچ آوازه ای
    بر بلندی سرزمینی که سرای آن دام نبودن و نخواستنت است قدم گذاشته ای ونمی دانی که عاقبت عاشقانه هارا باد به لختی از ثانیه ای از جنون پر میدهد ... پر میدهد این عشقانه ها را چون که باد است باد لحظه ای آرام نمیگیرد .. درست مث من که درنگی بر من نیست ... و منهای بودن بی معنی این روزای پر تلاطمم ... هیچ آوازه ی دیگر نخواهم داشت... باد (م.فیروزه)
    پاسخ
     سپاس شده توسط Brightness ، FaTyJo0oN ، dementor ، lofra ، alireza ، dashjavad
    #13
    پايداري شهري، مفهومي است كه در پي طرح «توسعه پايدار»، به عنوان الگوي جديد در جهان مطرح گرديد.اين الگو واژه تازه، با عنوان «توسعه پايدار»، به مقابله با الگوهاي توليد، توزيع و مصرف ناسازگار با طبيعتي مي‌پردازد كه به اتمام منابع و تخريب محيط‌زيست مي‌انجامند، و تنها فرايند توسعه‌اي را تأييد مي‌كند، كه به بهبود كيفيت زندگي انسانها در حد ظرفيت پذيرش نظامهاي پشتيبان حيات منجر شود.بنابر اين، الگو واژه جديد توسعه پايدار، حول حساسيت هاي زيست ‌محيطي و به بيان دقيق‌تر، بوم شناختي شكل گرفت، و سنگ بناي پايداري شهري اين است كه شهر همچون نظامي باز متكي به جريان عظيم ورودي مواد و انرژي از «بوم كره» است و تمامي آنها به صورت ضايعات، در نهايت به خارج جريان مي‌يابد .پايداري شهري، به تدريج، افزون بر بعد بوم شناسانه، به ابعاد اجتماعي-اقتصادي نيز توجه كرده و تحولات ساختاري، در نظامهاي اجتماعي و اقتصادي ضرورت پيدا كرد، آن هم به گونه‌اي كه باز توزيع منابع كمياب، به همراه رشدي محدود، در حد ظرفيت پذيرش محيط عمل شود، و اين همان سياست راهبردي شهر پايدار از بعد اجتماعي و اقتصادي است. در اين صورت، اهداف عدالت اجتماعي و پايندگي اقتصادي در پيوند با هدف تعادل بوم شناسانه شهري، زيست‌پذير و پايدار بوجود مي‌آورد.
    رايجترين تعريف از توسعة پايدار، تعريفي است كه در كنفرانس زمين در «ريو» بيان شده است:«توسعه‌اي كه نياز حال را بدون به مخاطره انداختن توانايي نسل آينده، براي دستيابي به نيازها و خواسته‌هايشان بر طرف مي‌كند»
    در كل ابعاد سه گانه پايداري شهري به صورت 1- فيزيكي- كالبدي 2-اجتماعي- فرهنگي 3- اقتصادي هست كه براي هر كدام از اين ابعاد ميتوان شاخص هاي مناسب انتخاب نمود. و به بررسي ميزان پايداري شهري محدوده مورد مطالعه پرداخت.
    آخرین ارسال های من :

    بزرگ فکر کن...
    پاسخ
     سپاس شده توسط alireza ، dementor ، Brightness ، Saeedm ، FaTyJo0oN ، dashjavad
    #14
    ويژگي هاي كليدي پايداري
    1- عدالت ميان نسلي و فرانسلي
    2- حفاظت و زندگي در متن ظرفيت قابل انتقال محيط طبيعي
    3- به حداقل رساندن استفاده از منابع طبيعي
    4- تامين رضايت مندانه نيازهاي اساسي انسان
    در نتيجه پايداري بيشتر از يك فرايند است تا مجموعه اي از تصورات و ادراكات خشك ، فرايندي كه مفاهيم بنيادين آن با تغيير شرايط، تصورات، آرمان ها و توانمندي هاي فناوري شكل مي گيرند.
    ريشه هاي پايداري----> در هر تصميمي و تدبير سازي كه براي زندگي امروز خود مي كنيم بايد اثرات آن را روي هفت نسل بعد مورد توجه قرار دهيم.

    پاسخ
     سپاس شده توسط dementor ، MHAKBARI ، Brightness ، Saeedm ، FaTyJo0oN ، dashjavad ، wimifire
    #15
    توسعه پایدار اولین بار د رکنفرانس ریو در دستور کار 21 قرار گرفت که در آن به صرفه در منابع تجدید ناپذیر و حفظ منابع و ذخایر طبیعی برای نسل های آینده و ... است که این پایداری در کشورهای توسعه یافته بیشتر نمود یافته.



    مشکل من اینه میدونم چیه نمی تونم بنویسم...
    آخرین ارسال های من :

    مثبت بیندیش ، اگر مثبت را انتظار داری


    105
    پاسخ
     سپاس شده توسط FaTyJo0oN ، dementor ، dashjavad ، Brightness ، wimifire
    #16
    با سلام خدمت همه مهندسان گرامی
    چیزی که الان به ذهنم میرسه رو بیان میکنم
    زمانی ما از مشارکت مردم صحبت میکنم منظور تنها شرکت در انتخاب شورا وسپس سپردن تمامی ان وظایف به اعضا انتخاب شده نیست.مشارکت مردم یعنی شرکت همه اقشار مردم در تمامی تصمیمات که برای خود مردم مهم است.
    یعنی استفاده از نظریات مردم وسرمایه های که در اختیار مردم و است و مردم میتوانند در سرمایه های حاصله از این سرمایه گذاری سهیم باشند. و استفاده مردم از این سرمایه ها در برای فعالیت های اقصادی و یه درآمد پایدار برای تمامی افراد جامعه وقرار گیری تمامی اقشار جامعه در کنار یکدیگر.

    آخرین ارسال های من :
    پاسخ
     سپاس شده توسط FaTyJo0oN ، dementor ، lofra ، Brightness ، mojtaba1992 ، wimifire
    #17
    خوب حالا بگین ببینم مشارکت مردمی چقدر میتونه تاثیر داشته باشه توی پایداری در شهر؟

    یکی از اصول پایداری شهری بهره بردن از مشارکت مردمی هست..

    واینکه چطور میتونیم این مشارکت رو جذب کنیم؟

    مدیران و مسئولین شهری باید بکوشن با ایجاد تعادل و تعامل بین شهر و شهروند و با جذب اعتماد مردم، مردم رو از لحاظ روحی وابسته به مسائل شهر کنند... به نظر من بهترین نوع مشارکت، مشارکت از جز هستش...یعنی در سطح محله مشارکت رو آموزش بدیم و بعد مردم رو دعوت به مشارکت کنیم.

    وبعد از فکر به اون سوال مفهوم پایداری از نظر اقتصادی و از نظر اجتماعی و کالبدی رو توضیح بدین؟

    اقتصاد پایدار، اقتصادی است که فرآیند تولید و درآمدزایی در تمام فصول و شرایط، به صورت مستمر جریان یابد. اقتصاد پایدار به تداوم و پایداری تولید و درآمد، مقاومت در برابر چالش های اقتصادی، اجتماعی و طبیعی اشاره دارد.


    پایداری اجتماعی (پایداری اجتماع، محلی) کیفیتی از جامعه است. ماهیت روابط اجتماعی را که از طریق کار و روابط درون جامعه به وجود می آید، نشان می دهد. پایداری اجتماعی در صورتی در جامعه وجود دارد که کار در جامعه و ترتیبات نهادی مرتبط با آن، مجموعه نیازهای انسان را برآورده سازد و طریقی شکل گیرد که ماهیت و ظرفیت بازتولید آن در بلند مدت حفظ شود و هنجارهای مورد نیاز انسان از عدالت اجتماعی، شأن انسانی و مشارکت را شکل دهد.


    مفهوم توسعه از نظر کالبدی، تغییراتی که در کاربری زمین و سطوح تراکم برای رفع نیازهای ساکنان شهر در زمینه مسکن، حمل و نقل، اوقات فراغت و غذا انجام شود تا در طول زمان شهر:
    از نظر زیست محیطی قابل سکونت و زندگی
    از نظر اقتصادی بادوام
    از نظر اجتماعی همبسته نگه داشته شود.
    آخرین ارسال های من :

    خدایا:
    مرا ببخش ،  
    به خاطر تمام درهایی که کوبیدم  
    و خانه تو نبود....!!!!
    63
    پاسخ
     سپاس شده توسط dementor ، lofra ، dashjavad ، Brightness ، mojtaba1992 ، wimifire
    #18
    سلام. سپاس از شما که این تاپیک خیلی خوب را راه انداختین.
    سوال اول:به نظر شما پایداری به چه معنیه؟
    پایداری یک مفهوم قابل بحثه با دامنه ی گسترده ای از معانی است. در یک سطح انتزاعی و ذهنی پایداری با حفاظت و یا بهبود سیستم های یکپارچه طبیعی که در کل زندگی در روی سیاره مان را شامل می شود.
    سوال دوم:پایداری شهری یعنی چی؟واینکه ایادر ایران این مفهوم وجود داره؟
    در یک سیتم پویا مانند شهر پایداری اساساً به معنی ثبات در طول زمان است در نتیجه این مفهوم چیزی نیس که بتوتن آن را به راحتی اندازه گرفت و سنجید چرا که یک کیفیت غیر ثابت است، نه یک نقطه ثابت.
    پایداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پایداری شهری در کشور ما کاملاً واژه
    ای شناخته نشده و مظلوم است جدیدترین نمونه عدم توجه به پایداری در شهر تخریب باغ گیاه شناسی است. اصن بهتره که در این مرود بحث نکنیم چونکه فایده ای نداره.
    سوال سوم:چطوری میشه به پایداری دست پیدا کرد؟راهکارها از نظر شما چیه؟ببینم چیکار میکنین
    الگوی شهر پایدار میتواند در شکل های مختلف و بی شناری بسته به تاریخ منطقه، فرهنگ، پایه اقتصادی و محیط و سیاست ها نمود پیدا کند اصولا پایداری باید روی اهداف انسانی به عنوان هسته اصلی هر راهکار توسعه شهری تاکید نماید به واسطه اینکه فشار نهایی در موضوع کارآیی یک شهر متوجه کیفیت سکونتگاههای انسانی آن است.
    بنظرم تا زمانی که این 4 فاکتور زیر رعایت نشه نباید از پایداری صحبت کنیم:
    1- بهره وری : در واقع یک معادله پویاست بین سیستم طبیعی و سیتم های اجتماعی-اقتصادی که تولید غذا و کالا را برای مردم تضمین میکند بدون اینکه برای سیستم ضرری داشته باشد. بهرهوری ظرفیت جامعه برای استفاده یا تغییر شکل سیستم های طبیعی در تولید غذا و کالا با بازده بهینه را می سنجد.
    2- عدالت : یعنی ظرفیت جتمعه در توزیع عادلانه ی فرصت ها و تهدیدهایی که ناشی از کاربرد یا تغییر سیستم های طبیعی پیرامون هستند مانند توزیع آنچه که از فرآیند توسعه حاصل میشود.
    3- انعطاف پذیری : به ظرفیت جامعه در واکنش به فشارهای طبیعی یا تحمیلی یا ضربه های ناگهانی گفته میشود. انعطاف پذیری یعنی قابلیت سیستم برای ترمیم یا نگهداری سطح بهره وری در بی نظمی های کوتاه یا طولانی مدت.
    4- ثبات : یعنی طرفیت چامعه در ادامه استفاده یا تغییر فرآیند سیستم های طبیعی بدون دگرگونی شدید.



    آخرین ارسال های من :
    پاسخ
     سپاس شده توسط FaTyJo0oN ، dashjavad ، dementor ، wimifire
    #19
    با تشکر از همه دوستان حالا از همتون میخوام که راهکار ارائه بدین راهکار عملی امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین اگه نه بگین بیشتر توضیح بدم.

    پاسخ


    موضوع‌های مشابه…
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
      بدو بیا نظر بده منتظرمااااااااااااا dementor 20 7,953 ۱۳۹۲-۹-۷، ۰۱:۳۵ عصر
    آخرین ارسال: 9123533029

    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان