ایران شهرساز
اجرای ناقص مصوبه دولت/ برداشت 1300 میلیارد از آورده متقاضیان مسکن مهر پردیس برای خدما - نسخه‌ی قابل چاپ

+- ایران شهرساز (https://www.iranshahrsaz.com)
+-- انجمن: چیدمان جدید ایران شهرساز (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1592)
+--- انجمن: اخبار (رایگان) (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1598)
+---- انجمن: اخبار معماری (https://www.iranshahrsaz.com/forumdisplay.php?fid=1805)
+---- موضوع: اجرای ناقص مصوبه دولت/ برداشت 1300 میلیارد از آورده متقاضیان مسکن مهر پردیس برای خدما (/showthread.php?tid=24104)



اجرای ناقص مصوبه دولت/ برداشت 1300 میلیارد از آورده متقاضیان مسکن مهر پردیس برای خدما - leila - ۱۳۹۳-۶-۱

 
اجرای ناقص مصوبه دولت/ برداشت 1300 میلیارد از آورده متقاضیان مسکن مهر پردیس برای خدمات زیربنایی
شرکت عمران شهر جدید پردیس برای تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر تاکنون 1300 میلیارد تومان از آورده متقاضیان برداشت کرده است که این اقدام حاکی از اجرای نصف و نیمه مصوبه دولت برای تکمیل خدمات زیربنایی است.
بر اساس بند 4 مصوبه دولت در سال 92 (دولت دهم) وزارت راه و شهرسازی موظف است از محل واگذاری زمین‌ها و املاک خود و آورده متقاضیان نسبت به تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های زیرساختی مسکن مهر اقدام کند.
بنا بر این گزارش، وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران شهر جدید پردیس در اقدامی یک طرفه برای تأمین خدمات زیربنایی مسکن مهر این مصوبه را ناقص اجرا می‌کند و بار مالی تأمین زیرساخت‌ها را تنها بر دوش متقاضیان گذاشته است، چرا که تا کنون هیچ اقدامی برای اجرای بخش دیگر مصوبه دولت یعنی واگذاری زمین‌ها و املاک و اراضی دولتی برای تامین مالی زیرساخت‌ها نکرده است. این اقدام در شهر جدید پردیس به شکل قابل توجهی دیده می‌شود به طوری که شرکت عمران پردیس پول آب، برق و احداث تونل فاضلاب را تنها از آورده متقاضیان کم می‌کند و از مردم می‌گیرد.
گزارش‌ها حاکی از این است که تاکنون از آورده متقاضیان مسکن مهر در شهر جدید پردیس برای تأمین خدمات زیربنایی و حتی ساخت مدرسه 1300 میلیارد تومان برداشت شده است.
این اقدام در حالی انجام شده که ساخت مدرسه و تأمین آب و برق وظیفه دولت بوده و این سؤال مطرح است که اگر اجرای زیرساخت‌های مسکن مهر دارای مصوبه است چرا این مصوبه نصفه و نیمه اجرا می‌شود و چرا تمام فشارها باید بر روی دوش متقاضیان و مردم باشد.
به نظر می‌رسد شفاف‌سازی وزارت راه و شهرسازی در این خصوص از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که در حال حاضر این شابئه به وجود آمده که تأمین منابع مالی اجرای زیرساخت‌ها تنها و تنها بر دوش مردم بوده و خبری از اجرای بخش دوم مصوبه دولت نیست.