همانطور که در بالا گفتیم و احتمالا شما نیز حدس می زدید، انگلیسی کاربردی ترین و پولسازترین زبان به حساب می آید. با توجه میزان کاربردی بودن آن، فرصت های سغلی زیادی را برای افراد مختلف ایجاد می کند. از طرفی دیگر به دلیل آن که تعداد زیادی از افراد می خواهند این زبان را یاد بگیرند، معلم ها، آموزشگاه ها و تمامی کسانی که در حوزه آموزش فعالیت می کنند نیز کسب و کار بهتری خواهند داشت. برای کسب درآمد از زبان انگلیسی می توانید کارهایی از قبیل آموزش زبان، ترجمه کتاب و متن، ترجمه مکالمات، نوشتن و یا ترجمه مقالات علمی و تاریخی، تور لیدر و ... بپردازید. تداوم در انجام کار و همچنین ارائه کار با کیفیت، می تواند رمزموفقیت شما در این زمینه باشد.
این زبان نیز شرایطی تقریبا مشابه با آلمانی دارد و می توان گفت که فرضت های شغلی برابری نیز به وجود آورده است. آلمانی و فرانسوی زبان هایی هستند که هم در فراگیری و هم در میزان کاربردی بودن در رتبه ی بعد از زبان انگلیسی قرار گرفته اند و هر دو می توانند گزینه های خوبی برای یاد گرفتن و استفاده باشند.
چندی پیش باافزایش تحریمها و کاهش واردات کامیونتهای اروپایی، شرکت بهمن دیزل در راستای توسعه ناوگان حمل و نقل دست به نوآوری زده است. محصول این نوآوری که کامیونت شیلر 6 تن میباشد که برای تولید آن از تکنولوژیها و متدهای روزن دنیا بهره گرفته شده است.
کامیونت شیلر در چین توسط شرکت وان لیانگ ساخته شده است و برای اولین بار وارد بازار های داخلی شده است. شاسی کامیونت های شیلر از کامیونت های شرکت ایسوزو الهام گرفته است و در ساخت آن سعی شده است تا از بهترین متریال استفاده شود. در این راستا میتوان به موتور این کامیونت از برند cummins اشاره کرد که برای رانندگان ایرانی برندی آشنا و محبوب است و با قدرت بالایی که دارد؛ به راحتی جواب گوی آن در تمام شرایط میباشد.
کامیونت شیلر 6 تن دارای 3760 سیسی حجم موتور، قدرت 141 اسب بخار و حداکثر توان شیب روی 50 درصد است که با توجه به ویژگیهای ذکر شده، کامیونت شیلر توانسته تست جادههای کوهستانی و ناهموار را در شرایط دمایی مختلف با موفقیت پشت سر بگذارد.
از دیگر ویژگیهای منحصر بفرد این کامیونت میتوان به استاندارد آلایندگی یورو 5، ترمز بادی، تورشن بار، کولر، توربوشارژر، ایمنی بالا به واسطه سیستم ترمز ABS و … اشاره کرد.
مشخصات فنی کامیونت شیلر (SHILLER)
وزن ناخالص (کیلوگرم): kg 6000
مشخصات موتور
موتور CUMMINS ISF 3.8s 4141
نوع موتور دارای 4 سیلندر خطی سوپاپ بالا ، تزریق مستقیم مجهز به توربو شارژ و اینتر کولر
انژکتور به صورت کانال مشترک میباشد
حجم موتور (سی سی): 3760
نسبت تراکم: 17.2
حداکثر قدرت ( اسب بخار / دور در دقیقه): 2600 / 141
حداکثر گشتاور(نیوتون متر / دور در دقیقه): 22001200~ / 440
جعبه دنده
نوع: 6S51
نسبت دنده نهایی : 5.125
کلاچ
نوع کلاچ به صورت تک صفحه ای خشک با فنر دیافگرامی، کنترلگر هیدروپنوماتیک قطر خرجی 330 میلی متر
سیستم تعلیق
فنرتخت چند لایه مجهز به کمک فنر هیدروتلسکوپی دو طرفه
سیستم فرمان
فرمان ساچمه گردان هیدرولیکی
شاسی
نوع : نردبانی
طول (میلی متر) : 6495
عرض (میلی متر) : 850
ضخامت (میلی متر) : 6
جنس : SPH440
تعداد تیرک های عرضی : 7
سیستم ترمز
سیستم ترمز ضد قفل مجهز به کنترلگرهای الکترونیکی جهت تعادل در سطح لغزنده (ABS)
نوع ترمز : چهار چرخ دیسکی – تمام بادی
ترمز کمکی : ترمز اگزوز
ترمز دستی : مکانیزم پنوماتیکی – بوستر چرخ های عقب
تایر
حداکثر توان بالاروی از شیب (درصد) : 51
حداقل شعاع گردش (متر) : 6.45
سایر مشخصات
مطابق با استاندارد های آلایندگی اروپا (DPF + یورو 4)
کابین مجهز به ترشن بار (دسترسی آسان به موتور)
دید گسترده و راحتی در سوار و پیاده شدن
کولر و CD Player
شیشه بالا بر برقی
اخیرا با تغییر در روشهای ساختمان سازی، موارد بسیاری موردتوجه قرار گرفتند که افزایش سرعت ساخت و ساز یکی از این موارد است. بنابراین استفاده از دیوارهای پیش ساخته بر مصالح سنتی برتری یافته و توانسته جایگزین روشهای سنتی گردد. برای ساخت دیوارهای پیشساخته روشهای بسیاری وجود دارد اما استفاده از دیوارهای ساندویچ پانلی متداولترین و مقرون به صرفهترین روش است که ضمن افزایش سرعت عملیات ساختمانی، نقاط قوت بسیاری را در سازه موجب میشود.
ساندویچ پانل دیواری چیست؟ ساندویچپانل دیواری( wall sandwichpanel) نمونهای از پانلها است که به منظور پوشش دیوار در انواع سازهها مورد استفاده قرار میگیرد. ساندویچ پانل و یا ساندویچپنل دیواری از نظر نوع ساختار لایهای، متفاوت از سایر انواع پانلها نیست. بنابراین لازم به ذکر است که پانل دیواری از دو ورق فلزی( ورق آلوزینک، آلومینیوم و یا گالوانیزه) برای پوشش خارجی و یک لایه فوم در هسته ساندویچ پنل دیواری تشکیل شده است.
انواع ساندویچپانل دیواری
انواع ساندویچ پانل دیواریپانلهای دیواری متناسب با نوع کاربرد و براساس شکل ظاهری در انواع مختلفی دسته بندی میشوند که عبارتند از:
ساندویچ پانل دیواری ساده
ساندویچ پانل پیچ مخفی
ساندویچ پانل نر و مادگی
ساندویچ پانل طرح چوب
ساندویچ پانل طرح سنگ
ساندویچ پانل طرح آجر
و...
برای آشنایی بیشتر با هر یک از پانلهای دیواری که در بالا ذکر کردیم به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.
دیوار ساندویچپانلی
پیشینه ساخت دیوار پیش ساخته به روم باستان باز میگردد. بطوریکه رومیان بتن را در قالبهای مخصوص ریخته و سپس این تایلهای بتنی را به محل مورد نظر حمل میکردند. این روش به حدی مورد توجه قرار گرفت که سایر کشورها از جمله انگلستان و آمریکا از این روش استقبال گستردهای کردند. در طی دورههای مختلفف مصالح متعددی برای اجرای این روش مورد استفاده قرار گرفتهاند. اما امروزه ساندویچپنل دیواری را میتوان به عنوان متداولترین مصالح ساختمانی در این روش دانست.
از اینرو دیوارهای پیش ساختهای که از این مصالح ساخته میشوند را دیوار پیش ساخته ساندویچپانلی میگویند. این دسته از دیوارها که امروزه در صنعت ساختمان رواج یافته اند، مزایای بسیاری از جمله سبک سازی ساختمان و کاهش خسارات ناشی از وقوع زلزله را موجب میشوند. سایر ویژگیهای این دیوارهای پانلی به شرح زیر هستند:
ویژگیهای ساندویچ پانل دیواری
وزن پایین
تنوع در طرح و رنگدیوار پیش ساخته ساندویچ پانلی
سهولت در نصب ساندویچ پانل دیواری و کاهش زمان اجرای پروژه
مقاوم در برابر خوردگی، زنگ زدگی و پوسیدگی
عایق سرما، گرما، صوتی و رطوبتی
قیمت مناسب و مقرون بهصرفه
و...
کاربرد ساندویچ پانل دیواری
ساندویچپانل دیواری به دلیل مزایای بسیار و تنوع در طرح و مدل در موارد گستردهای کاربرد دارد. موارد کاربرد پانل دیواری به شرح ذیل میباشد.
ویژگیهایی نظیر مقاومت بالا، سهولت در نصب و قیمت مناسب در متراژ بالا و... در پنل دیواری موجب شده است که این دسته از پانلها برای پوشش دیوار انواع سوله، کارگاه، انبار و سازههای این چنینی بیشترین کاربرد را داشته باشد.
مهمترین ویژگیای که در ساندویچپنل دیواری موجب محبوبیت آن شده، عایق بودن آن در برابر سرما و گرما است. از اینرو برای پوشش دیوارهای انواع سردخانه بالای صفر و زیر صفر درجه مورد استفاده قرار میگیرد که تبادل حرارت با محیط بیرون را به حداقل میرساند.
ساندویچپانل دکوراتیو نمونهای از پانلهای دیواری است که با طراحی زیبا طرفداران بسیاری دارد. از این دسته از ساندویچپنلهای دیواری در ساختمانهای اداری، مسکونی و تجاری استفاده میشود به طوریکه پانل دکوراتیو توانسته جایگزین مصالح سنتی شود.
سبک بودن پانل ساندویچی دیواری نیز یکی دیگر از ویژگیهایی است که پانل دیواری را به مناسب ترین گزینه برای ساخته انواع کانکس تبدیل کرده است.
- Benefit from the IFFCO Tokio Car Insurance Online offer. ✓Save up to 70% on your premium ✓4300 Network Garages✓24x7 Roadside Assistance✓Zero Depreciation Cover